Via Berthollet, 9/f
10125 TORINO TO
011 650 41 15 - 335 84 76 367
Orario pranzo: Sab-Dom 12.30/15.00
Orario sera: Lun-Gio 18.00/23.00 - Ven-Sab 18.00/00.00 - Dom 18.00/23.00
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ANTIPASTI - STARTERS (I piselli dell'insalata russa possono essere decongelati - Peas in olivier salad can be defrosted)
14,00 Antipasto misto (Tomini con "bagnet verd" - Insalata di uova alla curcuma - Insalata russa - Vitel tonne' - Salame crudo - Acciughe al verde - Salsiccia tipo bra)
Starters dish (Tomino-cheese with "green sauce" - Boiled egg salad with turmeric - Olivier salad - Veal with tuna and capers sauce - Raw salami - anchovies with green sauce -
Veal and pork sausage)
11,00 Antipasto crudo (Albese con Grana - Insalata di carne tritata - Salsiccia "tipo Bra")
Raw meat starter (Veal carpaccio with Grana-cheese- Chopped veal - Veal and pork sausage)
9,00 Antipasto piemontese (Tomini con "bagnet verd" - Acciughe al verde - Lingua al "bagnet verd")
Piedmont starter (Tomino-cheese with "green sauce" - Anchovies with green sauce - Veal tongue with green sauce)
9,00 Antipasto vegetariano (Insalata di uova alla curcuma - Insalata russa - Sformatino di ricotta e ortiche)
Vegetarian starter (Boiled egg salad with turmeric - Olivier salad - Ricotta-cheese and nettles)

PRIMI - FIRST COURSES
11,50 Gnocchetti di ricotta al ragu
handmade ricotta's gnocchi (pasta with cheese) with veal, sausage and tomatoes sauce
10,50 Macco di fave con costine saltate
Broad beans soup with beets
10,50 Orecchiette con pesto di borragine, cavolo nero, cime di rapa, acetosella, mandorle e Grana
Orecchiette (pasta) with borage, black cabbage, broccoli, wood sorrel and almonds "pesto" ad with Grana-cheese

SECONDI CON CONTORNO - MAIN COURSES WITH SIDE DISH
14,50 Tagliata di vitello con maionese all'aglietto fresco e aglio orsino
Tagliata (Grilled Veal) with wild garlic mayonnaise
13,50 Teglia di broccoli, patate, carote e pecorino
Broccoli, potatoes, carrots and pecorino-cheese baked pan
14,50 Terrina di tacchino con mirtilli rossi, uvetta e nocciole
Turkey, red berries, raisin and hazelnuts terrine

PIATTO UNICO - ONE-PLATE MEAL
15,50 Primo + Secondo con contorno (a scelta dal menu') e bevanda (Bicchiere vino sfuso o birra piccola alla spina o bibita)
First course + Main course (on choiche from menu') and drink (glass of cask wine/beer or soft drink)

SALUMI & FORMAGGI - CHEESES AND COLD CUTS
9,00 Piccolo
Small
14,00 Medio
Medium
18,00 Grande
Big

DOLCI - DESSERTS
5,00 Torta di nocciole della Panetteria F.lli Panzini di Montechiaro d'Asti
Typical Piedmont hazelnuts cake
5,00 Torta fondant al cioccolato
Chocolate cake
3,00 Coppa di gelato Pepino
Ice-cream cup


Coperto € 1,50 Cover charge